Μία μοναδική τοποθεσία...

Άγιος Γεώργιος Πάγων

PREV
NEXT

Άγιος Γεώργιος Πάγων

Ο Άγιος Γεώργιος Πάγων απέχει από την πόλη της Κέρκυρας 35 χιλιόμετρα και βρίσκεται στο νότιο μέρος του νησιού. Ο Άγιος Γεώργιος είναι ένα παράδεισος για αυτούς που αναζητούν ήρεμες και ξεκούραστες διακοπές. Μέχρι στιγμής, ο τουρισμός δεν έχει αλλοιώσει τη φυσική ομορφιά της περιοχής και της πραγματικά υπέροχης παραλίας. Η περιοχή είναι κατάλληλη για οικογένειες με μικρά παιδιά, ή ζευγάρια αλλά και για άτομα όλων των ηλικιών που ξέρουν να απολαμβάνουν ξεκούραστες διακοπές στην όμορφη ύπαιθρο, ενώ την ίδια στιγμή παρέχει διασκέδαση και δραστηριότητες για τους ενήλικες αλλά και τα παιδιά.

Η παραλία του Άγιου Γεωργίου έχει βραβευτεί με την γαλάζια σημαία από την ΕΟΚ και θεωρείται μία από τις καλύτερες παραλίες του νησιού. Αποτελείται από άμμο κυρίως και έχει μήκος πάνω από 5 χιλιόμετρα. Τα νερά της είναι καθαρά και κρυστάλλινα κάνοντας το μπάνιο μία ευχάριστη εμπειρία.

Κατά μήκος της παραλίας θα βρείτε πολλά εστιατόρια, ταβέρνες, ψαροταβέρνες, μπαρ και καφέ ενώ υπάρχουν πολλά σούπερ-μάρκετ για τα ψώνια σας.

TOP